12 Aralık 2012 Çarşamba

Cennet Annelerin Ayaklarının altındadır & Dayak Cennetten Gelmedir



Konunun en başında belirtmek gerekir ki başlıktan da anlıyacağınız gibi henüz konu atasözlerinde çelişkiye düşmektedir. Biri sevgi diğeri şiddet içeriyor.

Geçenlerde bir olay oldu. Zonguldak'ta 
Adam nasıl sinirlenmişse artık karısına evde nasıl bir saldırı gerçekleştirdiyse kadın evden can havliyle kaçmış..
Hemen köşedeki bakkala sığınıyor bir nevze evden kaçtığı için ve biyerlere bir insana sığındığı için rahatladı kadıncağız.
Ama nafile bakkal televizyonunu izlemekte birden içeri giren kadın ve arkasında giren kocayı görünce şaşırıyor tabi.
Bakıyor ki bizim mahallenin evli çifti kavga ediyorlar pardoon adam kadını dövüyor, yerinden hiç kalkmadan tvsini izlemeye devam ediyor.
Aman ha Kalkma ! karı koca arasına girilir mi ?! deyyuz !

Sokak ortasında eşini, sevgilini öpersen suç,ayıp,şerefsiz!,terbiyessizsin .... amaaaaa Sokak ortasında eşini evire çevire döversen, biz karışmayız kardeş karı koca arasına mı girilirmiş !



6 yorum:

  1. İadeyi ziyarete geldim. Bloğunuz çok güzel. emeklerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldiniz :) teşekkür ederim yorumunuz için..

    YanıtlaSil
  3. Guzel bir blogunuz var, ama bu yaziyla dehsete dustum, olamaz boyle birsey insan bakarmi polis ara, araya girmesende..birseyler yap..olamaz..umarim kadincagiz kurtarilmistir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu görüntüler artık bize yabancı gelmiyor. Kadın kurtuldu adama 6 ay evden uzaklaştırma cezası verilmiş

      Sil
  4. Elbette o esnafın yaptıgı(daha dogrusu yapmadıgı)cok yanlıs, fakat bılınmesı gereken su ki, bunun gıbı olaylar esnafların basına hergun gelıyor belkı her saat bası ve bu olaylara karsıtıkca esnafın bası derde gırıyor ama yanlıs anlasılmasın tabıkıde olaya mudahele etmelıydı en azından polısı aramalı veya bırılerınden yardım ıstemelıydı. Neden boyle dıyosun dersenız bızde esnafız gunde kac kez basıma bu tur olaylar gelıyor,karıstıkmı olaya ya karakoldayız ya kadının sevgılısı mafya yahut belalı bı tıp cıkıyor basımıza bela alıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne desem bilemedim haklı olduğunuz taraflar var esnaf olarak...

      Sil